Ventura County Reporter – gezondheid & Fitness

Ralph Wilson op Wilson Chiropractie en sportgeneeskunde, 2000 E. Main St., Ventura, 643-4176 2e plaats Dr. Matt Leonard op kust Chiropractie, 1453 East Main Street, Ventura, 667-2260 3e plaats Dr. Angela Sutter, 1445 Donlon St., suite 5, Ventura, 658-9999 Dr.

Truven gezondheid Analytics Partners met nationale bedrijfsgroep op de gezondheid te lanceren verbeterde EMPAQ ® gezondheid en productiviteit meten Tool – Yahoo Finance

Truven gezondheid Analytics bezit enkele van de meest vertrouwde merken in de gezondheidszorg, zoals Micromedex, ActionOI, 100 Top ziekenhuizen, MarketScan en voordeel Suite. Truven heeft haar belangrijkste kantoren in Ann Arbor, Mich.; Chicago; en Denver. Voor meer informatie, bezoek http://truvenhealth.com. Over de nationale Business Group op HealthSM de nationale Business Group op de gezondheid is van de natie alleen non-profit, ledenorganisatie van grote werkgevers die uitsluitend gewijd aan het vinden van innovatieve en toekomstgerichte oplossingen om hun meest belangrijke voordelen voor gezondheidszorg en aanverwante kwesties en de stem van grote werkgevers over nationale gezondheidszorg kwesties.

Gezondheidsdeskundigen bijwerken Tonawanda Raad op studies van Tonawanda cokes verontreiniging – stad & regio – The Buffalo News

Stad van Tonawanda wetgevers werden dinsdag nacht up-to-date gebracht op plannen voor een $11 miljoen gezondheid studie van 38.000 inwoners en een twee-jaar grondonderzoek. We vonden het echt belangrijk om deel te nemen van de Gemeenschap was en de beste plaats om te beginnen was die de Gemeenschap heeft gekozen als hun vertegenwoordiger ambtenaren, zei Jessica Castner, een assistent-professor in de Universiteit van buffels School in de verpleegkunde en een mede-onderzoeker op de Tonawanda gezondheid studie. Gefinancierd door het bedrijf als onderdeel van haar veroordeling van de Federale Hof, de doelstellingen van de studie te kwantificeren, zoveel mogelijk, de volksgezondheid impact van Tonawanda Cokes vervaardigingshandelingen. Het vraagt voor het bijhouden van ingezetenen gezondheid gedurende ten minste 10 jaar en een basislijn gezondheid enquête in het begin. We willen niet 10 jaar om de Gemeenschap informatie over hun gezondheid te geven moeten wachten, dus waren nemen een gefaseerde aanpak, zei Castner. De andere studie zullen kijken of benzeen en andere verontreinigende stoffen van de cokeskolen proces oppervlakte bodem in en rond de companys plant hebben besmet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s